•   info@yellowstardesign.com
  •   0322 239 29 20
  •   yellowstardesign

arama
  • Adana Web Tasarım

    adana web tasarim adana web tasarim sirketleri

    Kurumsal bir firmanın web sitesi tasarımsal açıdan özgün bir yapıda olmalı ve içerikleri de özgün olarak hazırlanmalıdır. Adana Web Tasarım zevkinize uygun olan arayüzü oluşturarak web sitenizi tasarlamaktadır. Özgün web sitesi tasarımı aşamalarımız şu şekildedir.

    - Öncelikle Web sitenizde hakim olmasını dilediğiniz renkleri belirliyoruz. Sonrasında Grafiker ekibimiz bu renkler doğrultusunda A4 kağıda çizimi kara kalem kullanarak gerçekleştirmektedir.
    - Ana sayfa görselini beğenmeniz halinde bilgisayar ortamında sitenizin ana sayfa arayüzü oluşturulmaktadır.
    - Site görselini size sunarak onayınızı almamıza müteakip sitenizin kodlama ve panel oluşturma işlemi başlamaktadır.
    - Site arayüz tasarımı tamamlanmasının ardından web sitenizin içeriklerinin tarafımızdan girilmesi işlemi gerçekleşmektedir. Web sitelerinin tasarımsal açıdan özgün bir bakışa ve içeriğe sahip olmaları gerektiği aşikar. Dolayısıyla, içeriklerde tasarımsal açıdan ve diğer faktörler bakımından mutlak düzeyde farklılık, hatta tüm bunları sağlarken de bir düzen gerekir. Web sayfalarını farklı kılan, farklılığın içindeki farkı görüp yeni bir bakış açısı kazandırabilmektir. Firmamız web tasarımında ve içerikte yıllardır kazandığı tecrübe ve sektöre dair birikimlerini şu şekilde özetlemektedir: Kazanmanın tek bir yolu var. O da işini en iyi şekilde yapmaktır. Neden Adana Web Tasarımı Web Tasarımı seçmelisiniz?
    - Adana Web Tasarım Adana ’da kurulan en eski ve köklü firmalardan biridir.
    - +1000 referansla Türkiye’de en çok referansa sahip web tasarım ajanslarından biridir.
    - Türkiye’nin önde gelen bir çok kurum ve şirketlerine hizmet vermekteyiz.
    - %100 müşteri memnuniyet garantisi vermekteyiz. - Tüm bunları yaparken de en iyi fiyat garantisi ile çalışmaktayız. Adana Web Tasarım ile her bütçeye uygun kaliteli web sitelerini en uygun fiyata tasarlatma imkanına sahipsiniz. Bütçeniz doğrultusunda kaliteli web sitelerini en iyi fiyat garantisiyle tasarlıyoruz. Aynı zamanda bizi tercih etmeniz halinde logo tasarımı, kartvizit tasarımı, antetli kağıt tasarımı gibi ihtiyaçlarınızı da karşılamaktayız.

  • Adana Web Tasarım Hizmetleri

    images/adana-mobil-uyumlu-site-tasarimi.png

    Profesyonel Web Sitelerinin Özellikleri Nelerdir?

    ✓ Daha fazla müşteri ve daha fazla gelir elde etmenin yolunu açar.

    ✓ Profesyonel web siteleri daha kurumsal görünmenizi sağlar.

    ✓ Profesyonel web site tasarımı olan web siteler daha kullanışlıdır.

    ✓ Markalaşmayı destekleyici bir nitelik taşır.

    ✓ Profesyonel web siteleri, daha geniş kitleye ulaşmanızı sağlar.

    ✓ Profesyonel web sitelere güvenilirlik oldukça yüksektir.

    ✓ Güncel yazılımıyla hızlı açılan sayfalara sahiptir.

    ✓ Profesyonel web sitelerinin mobil uyumludur.

     

    Profesyonel Web Sitelerini Kimler Yaptırmalı? Profesyonel web sitesini herkes yaptırabilir. Dolayısıyla kurumsal kimliği olan bir firma, şirket ya da işletme; kişisel/bireysel kimliği olan diğer kullanıcılar da profesyonel web sitesine sahip olabilirler. Ama her şeyden öte, kendi işinde para kazanmak isteyen herkes profesyonel web sitesine ihtiyaç duyar. Hele de geniş bir kitleye seslenmek isterseniz dijital ortam kaçınılmazdır. Ekonomik gelirinizi artıracak, marka değerinizi ortaya koyacak ve gelişiminize yön verecek bir profesyonel web tasarımı düşünmelisiniz!

    Profesyonel Web Sitesi Yaptıracaklar İçin Tavsiyeler

    Profesyonel web sitesine sahip olma düşüncesi içindeyseniz söyleyeceğimiz tavsiyelere kulak vermenizde fayda var.

    Her şeyden önce, iyi bir araştırma yapın.

    Yaptığınız araştırmada detaylara dikkat edin. Bu alanda kim ne yapmış, referanslar neler detaylı göz gezdirin. Size sunulan paketlere bakın. Paket web siteleri arasında bir karşılaştırma yapın. Kim sizlere neyi, ne kadara sunmakta? Karar sürecinizi olabildiğince uzun tutmanızda fayda vardır.

    Profesyonel web tasarımını bir firma mı yoksa bir kişi mi yapacak? Belki de üstünde en çok durmanız gereken nokta, web sitenizi kimin yapacağıdır.

    ✓  Web sitenizin profesyonel dokunuşlarla, üst düzey bir görünüm sergileyebilmesi ancak bir ekibin ortak çalışmasıyla olur. 

    Bundan dolayı, web sitenizin bir şirket tarafından , profesyonel bir kadro eliyle yapılmasını önemseyin.

    ✓  7/24 teknik destek garantisini isteyin.

    Bütün işlemlerin sonucunda size söylenen sürenin çok uzun veya çok kısa olmamasına dikkat edin. Çünkü profesyonel bir web sitesi bir günde hazırlanamaz. Toplamda 14 iş günü gibi bir teslim alma koşulu isteyin.

    ✓  Web siteniz bittikten sonra sevemediğiniz, içinize sinmeyen kısımların değiştirilebilmesinin garantisini alın.

  • E-ticaret Sistemlerimiz

    E-ticaret sistemlerimiz web tabanlı olan otomasyon sistemleri ile donatılmış ve ürünlerinizi potansiyel müşterilerinize en iyi şekilde aktarabileceğiniz sistemlerdir. Her e-ticaret yazılımın farklı müşteri kitlesine ulaştığının farkındayız ve bununla beraber farklı ihtiyaçlarının olduğununda bilincindeyiz.İnternetteki vitrinizin hayallerinizdeki gibi olması için sizlere kullanımı kolay son derece gelişmiş ,seo omurgası oturmuş ,esnek e-ticaret sistemleri sunuyoruz.Sizlerin ticaret hayatında başarılarınızın bizlerin onur ve gurur kaynağımız olduğunu yeniden belirterek ;başarılı bir e-ticaret sisteminin internet ortamındaki değişimlere ayak uydurmasını kullanıcı beklentilerine cevap vermesi ve sizleri arama motorlarında üst sıralara çıkartmasından geçtiğinin bilincinde olan Adana webtasarım ekibi sizler için esnek uyumlu ve son derece şık e-ticaret sistemleri hazırlamaktadır.

    Neden e-Ticaret te Adana Web Tasarım ?

    Profesyonel e-ticaret çözümü

    Markanız için geliştireceğimiz Dijital Pazarlama stratejilerinde Hedef Kitlenizi ve hedef kitlenizin isteklerini en iyi şekilde belirlerleyerek Alan adı, hosting, e-mail, güvenlik, yedekleme, ödeme altyapıları ve diğer birçok hizmetle beraber sizlere paket satmak yerine çözüm ortağı oluyoruz.

    Kullanımı Kolay ve Entegrasyonlara Açık

    E-ticaret sistemlerini kullanımı kolay navigasyonlar ile sizlere sunuyoruz.Farklı firmalarla anlaşmalarınız dogrultusunda xml entegrasyon vb süreçleri sizler için işin içinden çıkılmaz bir hal almasının onune ket vuruyoruz.

    Teknik Destek ve Özel Sertifakalı Eğitimler

    Güncel pazarlama stratejileri üzerine alanında ihtisas yapmış kişilerce sürekli olarak konferanslarımızda sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyoruz.Ayrıca Adana Web Tasarım ticket cevaplama süresi ortalama 30 dk olup en iyi desteği sunar..

    adana eticaret
    mobile eticaret adana

    Arama Motoru Optimizasyonu

    Müşterilerimizin istek ve hedeflerini iyi anlayıp, onları iş ortağı gören bir anlayış ile web ortamındaki ihtiyaçlarını karşılamak için tüm enerji ve birikimimizi potansiyel müşterilerinize ulaşabilmeniz yönünde kullanıyoruz.Adana e-Ticaret Sistemlerimizin gelişmiş bir seo omurgasına sahiptir.

    Markanızı Özel E-Ticaret Tasarımları

    Adana  Web Tasarım e-Ticaret Sistemlerinde Logonuza ve iş yapıtğınız sektöre özel tasarımlar ile sizleri kalıpların dışına çıkartır.Yaptığımız web siteleri tüm mobil cihazlara (iPhone, iPad, Samsung v.b) ve tüm tarayıcılarda (Chrome, İExplorer, Firefox, v.b) kusursuz bir esneklik ile çalışmaktadır.

    Sanal Pos Entegresi / Xml Entegrasyon / Kargo

    Adana Web Tasarım e-Ticaret projelerinde kısıtlamalar yalnızca müşterilerine özgüdür.Xml Entegrasyon , Kargo Entegrasyonu , Sanal Pos Entegrasyonları için ekstra ücret talep etmez.

  • Grafik Tasarım Kursu

    adana grafik tasarim kursu

    Yellowstar Design Eğitim Merkezi, Adana'nın bütün ilçelerine sınıf , kurumsal  ve özel dersler vermektedir. Sizde Adana bölgesinde Grafik tasarım kursu almayı planlıyorsanız bizi arayınız. Uygun Grafik tasarım kursu fiyatlarımızdan faydalanabilirsiniz. Bu ay sonuna kadar %30 İndirimlerimiz devam etmektedir. Detaylı kurs bilgisi için Grafik tasarım müşteri temsilcilerimizi arayınız. Yellowstar eğitim merkezinde Grafik Kursu – Grafik Tasarım Kursu, Indesign, IlIustrator, Photoshop programlarını en doğru ve en geniş içerik ile 6 yıldır anlatmaktadır. Grafik kursunda Amblem ve logo tasarımı, antetli takımı, broşür, el ilanı, dergi ilani, afiş, bilboard içeriğinin tasarlanması gibi örnekler ile yaratıcı yönlerinizi bilgisayar ile birleştirmenizi sağlamak amaçlı sınıf ve özel ders programları oluşturulmaktadır.

    Grafik Tasarım Kursu’na Kimler Katılabilir

    Grafikerlik Kursu, Fotoğrafcılık, reklam ajansları, matbaa, mimari-iç mimari  ve moda tekstil gibi sektörlerde çalışmak isteyenler içindir. Grafiker olmak; Yayınevi, gazete televizyon ve dergilerde çalışmak isteyenler içindir. Görsel iletişim hem Türkiye de hem de dünyada günden güne popülerliğini artırmaktadır.

    Bunun sebebi reklam dünyasının hızla büyümesi ve şirketlerin reklama bakış açılarının değişmesidir. Reklam ve yayın dünyasında bir yer edinmek isteyen katılımcılarımız grafik tasarım kursunda düşledikleri yaratıcı fikirleri grafik programları vasıtası ile ortaya çıkarabileceklerdir.

    Grafik Tasarım Kursu İçin Aranan Nitelikler

    Grafikerlik Kursu, Fotoğrafcılık, reklam ajansları, matbaa, mimari-iç mimari ve moda tekstil gibi sektörlerde çalışmak isteyenler içindir. Grafiker olmak; Yayınevi, gazete televizyon ve dergilerde çalışmak isteyenler içindir. Görsel iletişim hem Türkiye de hem de dünyada günden güne popülerliğini artırmaktadır.Grafikerlik kursları; Temel bilgisayar kullanımı ve tasarım gücü olması gereklidir., Adobe Photoshop vb. programları için temel bilgisayar bilgisi gereklidir.

     

    KURS İÇERİĞİ

    ADOBE PHOTOSHOP KURSU ( Grafik Tasarım Kursu)
    1- PHOTOSHOP KURSU HAKKINDA ( Grafik Tasarım Kursu )
    Grafik düzenleme programlarından biri olan photoshop yeni bir resim oluşturmaktan çok, varolan fotoğraflar üzerinde düzenlemeler
    yapmamıza yardımcı olur. Photoshop sektörde kullanılan en profesyonel piksel tabanlı fotoğraf düzenleme programıdır.

    – Photoshopta fotoğraflar üzerinde çeşitli renk düzenleme ve değiştirme işlemleri yapabilirsiniz.
    – Fotoğraflar üzerindeki kusurları örtebilirisiniz.
    – Fotoğraflarınızı harmanlayarak kolajlar oluşturabilir yada fotomontaj çalışmaları yapabilirsiniz.
    – Grafik tasarım ürünleri oluşturabilirisiniz.
    – Tekstil sektörü için çeşitli desenler oluşturabilirsiniz.

    2- PHOTOSHOP EĞİTİMİ PANELLER ( Grafik Tasarım Kursu )
    Photosop programı ilk başlatıldığı zaman çalışma ekranı üzerinde işlemleri daha hızlı yapabilmek için çeşitli araçlar, kısayollar,
    simgeler şeklinde yer alıyor. Sol tarafta araç çubuğu (tools), üst kısımda seçenekler paneli (options) ve sağ kısımda da yardımcı
    panellerin olduğu editörlerin anlatılması

    3- PHOTOSHOP KURSLARI PHOTOSHOPTA YENİ BİR DÖKÜMAN OLUŞTURMAK
    – Ebatlandırma, (Özel Ebatlar, Serbest Ölçüler), Renk Modları, Resolution (Çözünürlük), Background (Arka Plan) İçeriği bilgisi
    – Çözünürlük Nedir? DPI ve PPI arasındaki Farklar
    – Zoom Ayarları (Ekranı Yakınlaştırmak)
    – Ekranı Taşımak
    – Birden Fazla Dökümanla Çalışmak
    – Döküman Kaydetme ve Dosya Formatları
    – PSD, TIFF, EPS, JPG, PDF Formatları
    – Otomatik Kayıt Özelliği

    4- PHOTOSHOP DERSİ SEÇİM ARAÇLARI ( Grafik Tasarım Kursu )
    Photoshop seçili alana işlem yaparak çalışanbir programdır.
    Seçim İşlemleri işlemleri için kullanılacak araçlar
    – Rectangular Marque Tool (Dikdörtgen Seçim Aracı)
    – Elliptical Marque Tool (Elips Seçim Aracı
    – Single Row Marque Tool (Tek Satır (1 Pixel) Seçim Aracı)
    – Single Column Tool (Tek Sütun Seçim Aracı)
    – Lasso Tool (Hızlı Seçim Aracı)
    – Polygonal Lasso Tool (Çokgen Seçim Aracı)
    – Magnetic Lasso Tool ( Manyetik Seçim Aracı)
    – Move Tool (Seçim Aracı)
    – Crop Tool (Kesme – Kırpma Aracı)
    – Perspective Crop Tool (Perspektiv Kesme Aracı)
    – Magic Wand (Renge Göre (Pixel Tabanlı) Seçim Aracı)
    – Eraser Tool (Silgi Aracı)
    – Magic Eraser Tool (Sihirli Silgi Aracı) etkin kullanımı ve uygulamalarının yapılması

    5- PHOTOSHOP UYGULAMA
    SEÇİLİ ALANI BOYAMA

    6- PHOTOSHOP DERSLERİ LAYER (KATMAN) MANTIĞI ( Grafik Tasarım Kursu )
    Photoshop’un diğer temel işlemi katman (layer) mantığıdır. Layers mantığını anlamak için Windows menüsü layers (F7) paletinin detaylı kullanımı ve
    layers mantığını kavramak, bu bölümde katmanlarla ilgili; Background (Arka Plan) Layer, Layer Oluşturmak, Layerleri Gruplandırmak, Katmanları Birleştirmek
    Katmanları Seçili Hale Getirmek, Katmanları Kopyalamak, Katmanları Filtrelemek, Layerleri Silmek, Copy Merged Komutu, Paste İnto Komutu (Özel Yapıştırma Tekniği) Cliping Mask (Kırpma Maskesi) konularının işlenmesi

    7- PHOTOSHOP KURSU İSTANBUL UYGULAMA
    PASTE İNTO KOMUTU İLE SEÇİLİ ALANA DOKU GİRDİRME

    8- PHOTOSHOP DERSİ SELECT (SEÇİM) MENÜSÜ ( Grafik Tasarım Kursu )
    Photoshop’un seçim alanları ile ilgili tüm işlemlerinin yapıldığı Select (seçimler) menüsü hakkında,
    Seçim Alanları İle İlgili İşlemler
    Modify / Border (Kenarlık)
    Modify / Smooth (Düzgünleştir)
    Modify / Expand (Genişlet)
    Modify / Contract (Daralt)
    Modify / Feather (Geçişi Yumuşat)
    Similar
    Grow
    Select / Transform (Dönüştürme) Selection
    Save Selection
    Load Selection ve diğer komutları uygulamak

    9- PHOTOSHOP UYGULAMA
    SEÇİLİ ALANI BOYAMA

    10- PHOTOSHOP KURSLARI BRUSH (FIRÇALARLA) ÇALIŞMAK ( Grafik Tasarım Kursu
    Serbest el boyamaları için çok sık kullandığımız boyama araçlarından biri olan
    Brush (fırçalar) konusu ve options çubuğunda açılan brush özelliklerinin detaylarının anlatılması
    Bu bölümde; Brush Aracı , Brush Oluşturmak , Brush Yüklemek, Color Replancement Aracı (Renk Değiştirme Fırçası),
    History Brush Tool (Geçmişe Dönme Fırçası) Art History Brush Tool (Resmi Geçmişe Dönme Fırçası) konularnın işlenmesi

    11- PHOTOSHOP KURSU UYGULAMA
    BRUSHLARI KULLANARAK BACKGROUND (ARKA PLAN DESENİ) OLUŞTURMA

    12- PHOTOSHOP UYGULAMA
    MAKE-UP

    13- PHOTOSHOP DERSİ DÜZETLMELER ( Grafik Tasarım Kursu )
    – Tools menüsündeki
    Blur Tool (Bulanıklaştırma Aracı)
    Sharpen Tool (Keskinleştirme Aracı)
    Smudge Tool (Leke Aracı)
    Dodge Tool (Soldurma Aracı)
    Burn Tool (Yakma Aracı), düzeltme yapmakta kullandığımız bu araçların kullanımı ve fotoğraflar üzerindeki etkilerinden bahsetmek

    14- PHOTOSHOP EĞİTİMLERİ ROTÜŞ İŞLEMLERİ ( Grafik Tasarım Kursu )
    Clone Stamp Tool Aracı (Klonlama Kaşesi)
    Clone Source Paletini Kullanmak
    Pattern Stamp Tool (Desen Damgalama Kaşesi)
    Spot Healing Brush Tool (Nokta Düzeltme Fırçası)
    Healing Brush Tool (Onarma Fırçası)
    Content Aware Move Tool
    Content Aware Fill
    Patch Tool (Yama Aracı)
    Red Eye Tool (Kırmızı Göz Düzeltme Aracı) araçları ile fotoğraf onarma ve ıslah etme çalışmaları

    15- PHOTOSHOP UYGULAMA
    DOKU ONARMA, FOTOĞRAF RÖTÜŞLEME

    16 – PHOTOSHOP KURSLARI TRANSFORM (DÖNÜŞTÜRME) İŞLEMLERİ
    Edit/ Free transform (CTRL + T) komutu ile ulaşacağımız transform menüsünün deyatlı kullanımı,
    – Scale (Ölçeklendirme)
    – Rotate (Döndürme)
    – Skew (Çarpıklık)
    – Distort (Çarpıtma)
    – Perpektive (Geniş Bakış Açısı)
    – Warp
    – Rotate 180
    – Rotate 90 CW
    – Rotate 90 CCW
    – Flip Horizontal (Yatay Aynalama)
    – Flip Vertical (Dikey Aynalama)
    – Content Aware Scale
    – Puppet Warp

    17- PHOTOSHOP UYGULAMA
    TRANSFORM ARAÇLARI İLE FOTOĞRAFLARIN YANSIMANI ALMA
    VE DESEN GİYDİRME ÖRNEKLERİ

    18- PHOTOSHOP KURSU DOLGU ÇEŞİTLERİ ( Grafik Tasarım Kursu )
    Afiş, İnsort, Broşür, Flayer Gibi çalışmalarımızda kullanacağımız arka plan renkleri ve fonlar için kullanacağımız dolgu renkleri menüsü,
    Tool (araç çubuğu) menüsünden ulaşacağımız gradient araçlarının ayarlarını yapmak ve options menüsü ile değerleri kontrol etmek,
    Bu bölümde;
    Gradient Tool, Linear Gradient Tool (Doğrusal), Radial Gradient Tool (Radyal), Angle Gradient Tool (Açılı), Reflect Gradient Tool (Yansıma),
    Diamont Gradient Tool (Elmas Efekt), Pattern Dolgu Oluşturma (Doku) araçlarının kullanımının anlatılması

    19- PHOTOSHOP RESİMLERİ KAYNAŞTIRMA Grafik Tasarım Kursu )
    Mask (maskeleme) Layers menüsünde yer alan layer mask komutu ile efektli çalışmalar hazırlamak ve sırasıyla
    Arrenge, Layer Mask, Kırpma Maskesi, Vektörel Maske uygulamalarından bahsetmek

    20- PHOTOSHOP DERSİ TEXT YAZI MANTIĞI
    En çok kullanılan araçlardan biri olan Tools – Text aracının anlatımı, bu bölümde sırasıyla
    Character Paneli, Paragraph Paneli, Yatay Yazım Aracı, Dikey Yazım Aracı, Yatay Yazım Maskesi Aracı
    Dikey Yazım Maskesi Aracı, Yazı Stilleri İle Çalışmak, Character Styles Paneli, Paragraph Styles Paneli, Kayıtlı Stilleri Kullanmak

    21- PHOTOSHOP UYGULAMA
    ÇATLAMA EFEKTLİ YAZI OLUŞTURMA

    22 – PHOTOSHOP BLENDING (HARMANLAMA)OPTIONS
    Layer style (tabaka efekti) olarak adlandırdığımız ve bu bölümde
    Eğim, Kontür, İç Gölge, İç Işıma, Saten, Renk Kaplama, Degrade Kaplama
    Desen Kaplama, Dış Işıma, Gölge uygulamalarına yer verilmektedir.
    Bu bölümde Blending options menüsü detaylı incelenecek ve örnek uygulamalar yapılacaktır.

    23- PHOTOSHOP DERSLERİ PEN TOOL ARAÇLARI LİSTESİ VE DEKUPE İŞLEMLERİ
    Photoshop programının tek vektörel komutu olan Pen tool (kalem aracı) kullanımı ve Dekupe (profosyenel kesme) işlemleri
    Pen Tool Aracı İle Resim Kesme ve Düzenleme ve Quick Mask Mode (Hızlı maskeleme) ile fotoğrafları düzenleme

    24- PHOTOSHOP EĞİTİMLERİ UYGULAMA
    DEKUPE YÖNTEMİ İLE BASİT MONTAJLAMA

    25- PHOTOSHOP EĞİTİMİ ADJUSMENT (RENK AYARLARI) ( Grafik Tasarım Kursu )
    Image (Adjusment) menüsünü aktif kullanma ve ışık ile ilgili genel düzenlemeler.
    Çalışmalarımızda kullanacağımız,
    – Renk Ayarları Listesi
    – Renk Ayarları İle İlgili Düzenlemeler
    – Renklendirme İle İlgili Düzenlemeler
    – Parlaklık Kontrast
    – Düzeyler
    – Eğriler
    – Pozlama
    – Ton Doygunluk
    – Renk Dengesi
    – Grayscale (Siyah-Beyaz Ton)
    – Fotoğraf Filtresi konularının işlenmesi ve örnek çalışmalar hazırlama.

    26- PHOTOSHOP KURSU FILTER VANISHING POINT (UFUK NOKTASI)
    Vanishing Point Editörü Kullanımı ve Uygulamalar
    Vanishing point editörü ile mimari boyama işlemlerine örnek çalışmalar hazırlama

    27- PHOTOSHOP DERSİ UYGULAMALAR
    MANİPÜLASYON ÇALIŞMALARI
    DERGİ KAPAĞI TASARIMI
    A4 EBAT BROŞÜR HAZIRLAMA
    FOTOĞRAFLARI MONTAJLAMA
    ESKİMİŞ KAĞIT OLUŞTURMA
    BÖLGESEL RENK DEĞİŞTİRME UYGULAMALARI

    ADOBE ILLUSTRATOR KURSU ( Grafik Tasarım Kursu )
    1- ILLUSTRATOR KURSU HAKKINDA ( Grafik Tasarım Kursu )
    Adaobe firmasının geliştirdiği vektörel tabanlı baskı, grafik ve multimedia tasarımlar oluşturmak için kullanılan bir programdır.
    Bu program sayesinde
    – Kurumsal kimlik çalışmaları (logo, zarf, CD yüzü, kartvizit, fatura, katalog v.s.)
    – Web sitesi arayüzleri,
    – Tekstil sektörü için desen tasarımları v.b. çalışmaların tümünü hazırlayabilirsiniz.

    2- ILLUSTRATOR KURSU ILLUSTRATOR’E BAŞLARKEN
    Programa giriş yaptığımızsa ekrana hakim olabilmemiz için çeşitli araçlar, kısayollar ve simgeler yer alıyor.
    Sol tarafta araç çubuğu (tools), üst kısımda seçenekler paneli (options) ve sağ kısımda yer alan editörlerin anlatıması.
    Bu bölümde ;
    Create New Ekranı
    Control Paneli
    Illustrator Çalışma Alanı
    Panel Grubu ile ekran hakimiyetinin arttılması amaçlanmaktadır.

    3- ILLUSTRATOR KURSLARI YENİ BİR DÖKÜMAN OLUŞTURMAK
    Yeni bir çalışma ekranı açmak. File/New (Ctrl+N) ayarları.
    Bu bölümde matbaa yada digital baskı için hazırlayacağımız ürünlerin sahip olması gereken
    sayfa ayarları ve renk özellikleri konularından bahsedilecektir. bunun için;
    – Sayfa Ebatı
    – Birimler
    – Çoklu Sayfalarla Çalışma
    – Baskı Renk Modu
    – Çözünürlük Ayarı
    – Artboard Tool Kullanı
    – Convert to Artboard araçlarının kullanımı hakkında detaylı bilgi verilmesi.

    4- ILLUSTRATOR DERSİ TEMEL KAVRAMLAR ve SEÇİM MANTIĞI
    Hazırladığımız dökümanları, Save (Dökümanı Kaydetme)
    – Open (Illustrator Formatlarını Açma)
    – Import (Dışarıdan Dosya Çağırma)
    – Export (Dışarı Dosya Gönderme)
    – Kes, Kopyala, Yapıştır
    – Geri Almak
    – Objeleri Seçmek
    – Tüm Objeleri Seçmek gibi temel konuların anlatıması

    5- ILLUSTRATOR KURSU ÇİZİM ARAÇLARI 1 ( Grafik Tasarım Kursu )
    Çalışmalarımızda Oluşturacağımız vektörel tabanlı çizimlerin tamamını inceleyeceğimiz bu bölüm
    3 kategoriden oluşmaktadır. Path Mantığı (Yol) ve onun özellikleri ile Illustrator’un gelişmiş çizim araçları sırasıyla
    -Rectangular (Dikdörtgen veya kare) , Raunded Rectangular (Köşeleri oval) , Polygon Tool (Çokgen), Star Tool (Yıldız)
    Line Tool (Düz Çizgi), Arc Tool (Yay Çizgi), Spiral Tool, Polar Grid Tool (Dairesel Grid) Pen Tool (Kalem Aracı) Direct Selection Tool araçlarıdır.

    6- ILLUSTRATOR EĞİTİMİ ÇİZİM ARAÇLARI 2
    – Blend Tool (Harmanlama Aracı) , Graph Tool ( Hazır Şablon Aracı)
    Bu bölümde aynı zamanda;
    öncden hazırladığımız vektörel çizimlere müdahale edebileceğimiz Şekillendirme Araçları Kullanımından da bahsedilecektir.
    Bunlar sırasıyla,
    – Width Tool ( Kontürlere Genişlik) , Warp Tool (Çarpıtmak) , Twril Tool (Döndürme) , Pucker Tool (İçe Deforme) , Bloat Tool (kabartma),
    Scallop Tool (tarak efekti) , Crystallize Tool (Billurlaştırma), Wrinkle Tool (kırışıklık) araçlarıdır.

    7- ILLUSTRATOR KURSU ÇİZİM ARAÇLARI 3
    – Smooth Tool (Pürüzsüzleştirme Aracı), Path Eraser Tool (Yol Silme Aracı) , Blop Brush Tool (Blop Fırça Aracı)

    8- ILLUSTRATOR DERSİ ÇİZİM TEKNİKLERİ ( Grafik Tasarım Kursu )
    Object Menüsü altında yer alan çizim teknikleri araçları,
    Join (Yolları birleştirmek)
    Average ( Ortalama
    Outline Stroke (Kenar Çizgisi)
    Offset Path (Kontür atama)
    Add Anchor Point (Nokta ekleme)
    Remove Anchor Point (Nokta çıkartma)
    Divide Objects Below (Kesişim)
    Clean Up (Nokta Temizleme) araçlarını kullanarak çizimerde gerek düzeltmelerin yapılması konuları
    9- ILLUSTRATOR DERSLERİ UYGULAMA
    PEN TOOL KULLANARAK ELMA ÇİZİMİ
    10- ILLUSTRATOR KURSU PATHFINDER (YOLLARI YENİDEN ŞEKİLLENDİRMEK)
    Window Menüsünde yer alan Birleşik şekiller oluşturmak için kullanılan pathfinder aracınının detaylı kullanımı
    Shape Modes
    Pathfinders
    Çizgi Özellikleri

    11- ILLUSTRATOR KURSU UYGULAMA
    PATHFİNDER İLE LOGO ÇİZİMİ

    12- ILLUSTRATOR EĞİTİMLERİ METİN ÖZELLİKLERİ
    Yazı yazma araçları ve özellikleri Tool /Type aracı seçenekleri ve özellikleri
    Alan içinde metin oluşturmak, Text (Type), Area Type (Alan içinde yazı yazma), Type on a Path Tool (Yollar Üzerinde Yazı Yazma)
    Vertical Type Tool (Dikeyde Yazı Yazma), Vertical Area Type Tool (Dikeyde Kapalı Alana Yazı Yazma),
    Vertical Type on a Path Tool (Dikeyde Yollar Üzerinde Yazı Yazma)

    13- ILLUSTRATOR KURSU UYGULAMA
    TYPE TOOL ARAÇLANI KULLANARAK
    KONTÜRLÜ YAZI EFEKTİ

    14- ILLUSTRATOR KURSU BRUSH (FIRÇA) TEKNİKLERİ ( Grafik Tasarım Kursu )
    Brush araçlarını kullanmak ve yeni fırçalar (New Brush) oluşurmak
    Çalışmalarımıza efekt katmak için kullanacağımız fırçlar sırasıyla,
    Calligraphic Brush ( Kaligrafik Fırça), Scatter Brush ( Dağılım Fırçası), Art Brush ( Sanat Fırçası), Brister Brush (Kıl Fırçası), Pattern Brush (Desen Fırçası)
    BRUSH LIBRARIES (FIRÇA KÜTÜPHANESİ) içinde yer alan var olan fırçaları incelemek ve örnek background oluşturmak.

    15- ILLUSTRATOR KURSU SYMBOL (SEMBOL) ARAÇLARI
    Hazır tasarım elemanları olan sembolları incelemek ve onları çalışmalarımızda nasıl kullanacağımızı görmek,
    Window/Sembol menüsünün detaylı incelenmesi, Yeni Sembol (New Symbol), Sembol Araçları (Symbol Tool) konuları

    16- ILLUSTRATOR KURSU RENKLERLE ÇALIŞMAK ( Grafik Tasarım Kursu )
    Renkleri kayıt ve organize edebildiğimiz Swatches (Doku Paneli)’ nin incelenmesi
    Sırasıyla; Degrade Dolgu (Geçişli Renkler), Pantone Renkler (Özel Renkler), ve Yeni Renkler Oluşturma Konuları

    17- ILLUSTRATOR KURSU PATTERN DESENLERLE ÇALIŞMAK
    Kendini tekrar eden vektörel desenlerin hazırlanması, kaydedilmesi ve çalışmalara uygulanması
    Bu bölümde Swatches paneline Patternler eklemek, Edit Pattern ( Desenlerin Düzenlenmesi) ve Mesh Fill (Ağlarla Boyama) konuları işlenecektir.

    18- ILLUSTRATOR KURSLARI UYGULAMA
    Desen Tasarımı ve Modellere Desen Giydirmek
    19 – ILLUSTRATOR KURSU ILLUSTRATORDE RESİMLERLE ÇALIŞMAK
    Resim Çağırmak, (File/Place) , Create Object Mosaic (Mozaik Parçalar), (Link) Bağlantı Paneli, Clipping Mask (Kırpma Maskesi Oluşturmak)
    Live Paint (Canlı Boyama) ve Live Trace (Canlı Kontür) ile resimleri düzenlemek ve onları çalışmalarımıza uygulamak

    20- ILLUSTRATOR KURSU UYGULAMA
    CLIPPING MASK İLE FOTOĞRAFLARA MASKE UYGULAMAK

    21- ILLUSTRATOR KURSU TRANSFORM (DÖNÜŞTÜRME) İŞLEMLERİ
    Window / Transform menüsü ile ulaşacağımız transform araçlarının deyatlı kullanımı,
    – Move (Ölçülü Koordinat)
    – Scale (Ölçeklendirme)
    – Rotate (Döndürme)
    – Shear (Bükmek, Yamultmak)
    – Reflect (Yansıtmak)
    – Transform Each

    22- ILLUSTRATOR KURSU EFFECT MENÜSÜ ( Grafik Tasarım Kursu )
    Çözünürlük Ayarlarını Dikkate almak, 3D Extrude & Bevel (Derinlik), Revolve (Döndürmek), Crop Marks ( Kesme İşaretleri)

    23- ILLUSTRATOR KURSU PANELLER ( Grafik Tasarım Kursu )
    Align (Hizalama) aracı, Apperance (Geçmiş işlemleri Kontrol Paneli), Graphic Sytles (Çalışmalarımızda Kullanacağımız Hazır Grafik Stilleri)

    24- ILLUSTRATOR KURSU DÖKÜMANI BASKIYA HAZIR HALE GETİRMEK
    Hazırladığımız çalışmların baskıya hazır hale getirmek için kesim rehperlerinin konulması (Cros), Montajlama, Kağıt Ebatları,
    Yazıların Convertlenmesi (Çizime dönüştürülmesi), Dökümanda Kullanılan Fotoğrafların Embedlenmesi ( Döküma Gömme)
    ve Packet (Paketleme İşlemleri) ile Matbaada Basılacak hale getirmek.

    25- ILLUSTRATOR KURSU UYGULAMALAR
    – KURUMSAL KİMLİK ÇALIŞMALARI (Logo Çizimi, Katvizit, Antetli Gurubu, Broşür, Matbuu Evrak, Kapaklı Dosya v.s.)
    – 3D REVOLVE İLE 3 BOYUTLU KALEM ÇİZİMİ
    – PATTERN DESEN DÖŞEME
    – PROMOSYON ÜRÜNLERİ GÖRSELLERİ HAZIRLAMA
    – BLEND TOOL İLE BAŞLIK YAZISI
    – MESH FILL İLE CLIPART HAZIRLAMA

    ADOBE INDESIGN KURSU ( Grafik Tasarım Kursu )
    1- INDESIGN KURSU HAKKINDA
    Bir Adobe yazılımı olan Indesign yazılımı, baslılı ve interaktif yayınlarda
    çoklu sayfa düzeni başta olmak üzere, Abobe’nin diğer programlarıyla
    uyumlu çalışabilen profesyonel bir yazılımdır. Kitap,dergi, katalog mizanpajlarında
    çok başarılı olan indesgn, çoklu kartvizit tasarımından, resim yer tutucu özelliklerine
    kadar sağladığı kolaylıklarla tercih sebebidir.

    2-INDESIGN KURSU INDESIGN’A BAŞLARKEN ( Grafik Tasarım Kursu )
    Indesıgn’a giriş yaptıktan ekrana hakim olabilmemiz için araçlar, kısayollar ve simgeler yer alıyor.
    Sol tarafta araç çubuğu (tools), üstte Control Paneli (Kontrol Paneli) ve sağ kısımda programın editörlerinin anlatılması

    Bu bölümde ;
    – Yeni Belge Oluşturmak (File/New/Document) Komutu ile oluşturacağımız ürünün özelliklerine göre,
    Ebat, Çoklu Sayfa, Çözünürlük, Facing Page (Yüz Yüze Sayfa), Bleed (Taşma Payları), Margin (Marjin Boşlukları) gibi
    ayarların anlatılması.
    – Alternate Layout ( Alternatf Düzen), Liquid Page Rules (Sayfa Kuralları), Çalışma Alanı ve Kılavuzları, Ölçü Birimi ve Cetvelleri Değiştirmek

    3- INDESIGN KURSLARI KEYBOARD INCREMENTS (KLAVYE ARTIŞ) SEÇENEKLERİ
    Bu bölümde, Cursor Key, Size/Leading, Baseline Shift, Kerning Tracking ayarları ile objelerin ve yazıların hareket etme hızları ,
    satır arası boşluk ve taban çizgisi kaydırma gibi ayarlarının yapılması

    4- INDESIGN DERSİ BELGE AYARI, KENAR BOŞLUKLARI (MARGİN) ve SÜTUN (COLUMN) DEĞİŞTİRMEK
    Layout Menüsü, Margins & Columns ayarlarının yapılması

    5- INDESIGN DERSLERİ METİN ALANLARI OLUŞTURMAK
    Paragraf ve Karakter Bilgisine hakim Olabilmek için,
    – Type Tool (Yazı Yazma) Aracını Kullanımı
    – Character Paneli (Karakter)
    – Paragraph Paneli (Paragraf),
    – Fill With Placeholder Text (Metin Kutusunu Yalancı Metinle Doldurmak),
    – Text Frame Options, Metin Kutusunu Sütunlara Ayırmak
    – Text/Content Komutu ile Çerçevelere Metin Eklemek
    – Metni Biçimlendirmek ( Satır Arası Boşluk, Harf Genişliği, Harf Yükseltme, Metni Alt Simgeye Dönüştürme)
    konularından detaylı bahsedilmesi

    6- INDESIGN EĞİTİMİ UYGULAMA
    – FILL WITH PLACEHOLDER TEXT ÖZELLİĞİ İLE HIZLI MİZANPAJ ÖRNEĞİ.

    7- INDESIGN KURSU METİN KUTUSUNA RESİM YERLEŞTİRME (TEXT WRAP)
    Text Wrap Özelliği ile Paragraflar Arasına Resimler Gömmek.
    Bunu için sırasıyla, No Text Wrap, Warp Arround Bounding, Wrap Arround Object Shape, Jump Object seçeneklerinin kullanımı
    Object / Clipping Path ( Resimlerin Köşelerini Kırpma)

    8-INDESIGN KURSU BELGEYE GRAFİK IMPORT ETMEK ( Grafik Tasarım Kursu )
    Vektorel ve Resim tabanlı birçok dosya biçimlerine doküman içinde yer vermek,
    – File / Place Komutu hakkında detaylı bilgi verilmesi
    – Sürükleme Yöntemiyle Resim Import (Çağırma)
    – Çizili Nesneyi Grafik Çerçevesine Dönüştürme (Content / Graphic komutu)
    – Birden Fazla Resim Çağırma Yöntemleri
    – Grafik Çerçevesini dönüştürmek (Convert Cliping Path To Frame)

    9- INDESIGN KURSLARI METİN DÜZENLEMELERİ
    – Metni Seçmek (Ctrl+A)
    – Gizli Karakterleri görüntelemek ve karaker listelerini görmek
    – Type / Insert Break Chacter (Metne Sütun Sonu, Sayfa Sonu Boşlukları Eklemek)
    – Type / Insert White Space (Metne Boşluklar Eklemek)
    – Bul/ Değiştir (Edit / Find / Change)
    – Metni Büyük Küçük Harfe Dönüştürmek (Type / Change Case)
    – Dipnot Oluşturmak
    – Metni Çizgisel Biçime Dönüştürmek (Type / Create Outlines)
    – Metne Özek Karakterler Eklemek (Type / Glyphs)
    – Yazı Denetimi ve Dil Sözcükleri
    – Yazı Tipi Bul/Değiştir (Font Find)

    10- INDESIGN KURSU INDESIGN’DA ÇİZİM OLUŞTURMAK
    Indesign çizim araçları ve komutları; Path (Yol) mantığını kavramak, Temel Çizgiler ve Şekiller Çizmek,
    Rectangle Tool (Kare, Dikdörtgen), Elipse Tool (Dairesel), Polygon (Çokgen) Araçlarının Kullanımı,
    Değer Vererek Çizim Yapma Yöntemi, Çizim Dönüştürmek (Text / Graphic – Text / Unassigned)
    Pencil Tool (Kurşun Kalem Aracı), Smooth Tool (Pürüzsüzleştirme) araçlarının pratikte kullanımının öğrenilmesi

    11- INDESIGN KURSU PEN TOOL (KALEM ARACI)
    Pen Tool Aracının prosyonelce kullanımı ve çizimlerin düzenlenmesini içeren komutlar hakkında bilgilerin verilmesi
    – Path (Yol) Seçenekleri
    – Close Path (Yolu Kapatmak)
    – Open Path (Yolu Açmak)
    – Join (Kapalı Yol)
    – Reverse Path Komutu (Noktaların Yönünü Çevirme)
    – Make Compound Path (Bileşik Yol)
    – Realese Compound Path ( Bileşik Yol Silme) gibi komutların detaylı işlenmesi

    12- INDESIGN KURSU RENKLENDİRME ( Grafik Tasarım Kursu )
    Indesign’da çizimleri boymak ve renklendirmek için kullanılan swatches panelinin kullanımı özel renkler serisi (PANTONE COLOR)
    listesine ulaşmak ve onları döküman içinde kullanma yöntemleri.

    13- INDESIGN KURSU UYGULAMA
    INDESIGN’DA KARTVİZİT TASARIMI

    14- INDESIGN KURSU INDESIGN’DA TABLO ve HÜCRELERLE ÇALIŞMAK
    – Tablolar oluştururken satır ve sütun bilgisi vermek
    – Metin, Satır içi grafikler v.s. ekleyerek Hücreler oluşturmak
    – Mevcut Metinden Tablo Oluşturmak
    – Tabloyu Metinsel Alana Dönüştürmek
    – Tablo, Satır, Sütun veya Hücreleri Seçmek
    – Gövde Satırları Seçmek
    – Tabloları Seçmek
    – Satır ve Sütun Eklemek
    – Birden Fazla Sayfa Hazırlamak

     

    Adana web tasarım hizmetleri

  • Web Tasarım Hizmetleri

    adana web tasarım

    Adana web tasarım hizmetleri seçenekleri belli başlı süreçlerden oluştuğu verilmektedir. Bu süreçlerin güzel bir şekilde aynı zamanda eksiksiz bir şekilde yapıldığı sürece web tasarım konusunda başarıya ulaşmak oldukça kolay bir şekilde karşımıza çıktığı biliniyor. Web tasarım süreçlerinin her birinin birbirinden önemli olduğunu söylemek doğru olacaktır. Peki web tasarım süreçleri nelerdir?

    Proje Aşaması

    Web tasarım hizmetleri süreçlerinden ilk proje aşaması olarak karşımıza çıkmaktadır. Web tasarımı doğru bir şekilde yapılabilmesi için projesinin doğru bir strateji ile belirlenmesi gerekiyor. Bu aşamada kişiler analiz aynı zamanda hedeflerini ortaya koyduğu biliniyor. Aslında bu aşama web tasarım süreçleri içerisinde en önem arz eden aşama olarak karşımıza çıktığı görülmektedir. Genellikle burada kişiler web tasarım sektöründeki alanların analizi yaptığı biliniyor. Bilindiği gibi web tasarımında resim, metin ya da dosyalar gibi çeşitli ürünlerin paylaşım yapılacağı için burada iyi bir projeyi yapılarak güzel bir web tasarım işleminin gerçekleşmesi için çalışma yaptığı görülmektedir. Ayrıca yine bu aşamada site için gerekli olan alan adı ve hosting hizmetleri gibi hizmetlerinde belirlendiği görülüyor.

    Son yıllarda teknolojideki büyük gelişmeler sonucunda web tasarımında olumlu şekilde etkilendiğini söylemek doğru olacaktır. Bilindiği gibi ülkemizde dahil olmak üzere birçok ülkede insanlar mobil cihazları ellerinden düşürmüyor. Bu durumda online platformda hizmet sunan sitelerin web tasarımlarında değişikliğe gitmesine neden olduğu görülüyor. Bundan birkaç yıl önce web siteleri sadece masaüstü sürüm ile hizmet sunarken günümüzde birçok firmanın mobil uyumlu web tasarımile hizmet sunduğu görülmektedir. Peki mobil uyumlu web tasarım nedir? Mobil uyumlu web tasarım en iyi bir şekilde hazırlanması için yapılması gerekenler nelerdir? Mobil uyumlu web tasarımında oluşabilecek sorunlar da sitelere verilebilecek zararlar nelerdir? Mobil uyumlu web tasarım oldukça önemli midir? Bu sorular mobil uyumlu web tasarım ile yeni tanışan kişileri en çok merak ettiği sorular olarak karşımıza çıkarken bunları öğrenmek için yazımızı sonuna kadar okumak en doğru seçenek olacaktır.

    Sonuç olarak mobil uyumlu web tasarım iyi bir şekilde yapılırsa siteye ulaşan kişi sayısını her geçen gün artış sağladığını söylemek doğru olacaktır.

ÇÖZÜM ORTAKLARI

Teknolojisini Kullandığımız Değerli Firmalar , Her Birine Ayrıca Teşekkür Ederiz.

Kısaca Biz

2006 yılından bu yana Adana’da İnternet tabanlı faaliyetlerde buluntamakta olan YellowStar Design , 2009 yılında Kurumsallaşarak Sarıyıldız Bilgisayar ile birleşmiştir. Birçok firmaya İnternet Hizmeti ve tasarım desteği veren YellowStarDesign sektördeki tüm gelişmeleri takip ederek hizmet verdiği firmalara en yeni teknolojiyi sağlamaktadır.

Web Tasarım Adana - Adana Web Hizmetleri

İLETİŞİM BİLGİLERİ

  • Adres: Anadolu Lisesi Cad. Yurt Mah. 71525 Sok.       Çukurova/ADANA
  •  Telefon: 0322 239 29 20
  • Mail: info@yellowstardesign.com